Reklama

Bazar – produkty prosto od rolnika

Masz ograniczony dostęp do świeżych, wiejskich produktów, owoców i warzyw?
Wszelkie rynki i targi otwarte są tylko w godzinach Twojej pracy więc nie masz kiedy zrobić zakupów? 
Chcesz wiedzieć skąd pochodzi jedzenie, które nakładasz na talerze swoich bliskich?

Już teraz, na Bazarze BoZeWsi będziesz miał taką możliwość! Tylko u nas zakupisz produkty bezpośrednio od rolnika w bardzo atrakcyjnych cenach!

bazar_BoZeWsi_1

Targ będzie odbywał cyklicznie się co dwa tygodnie w Domu Zarazy w Gdańsku Oliwie, ul. Stary Rynek Oliwski 15 (wejście od ul. Cystersów).

Najbliższy już w piątek 01.02.2013 w godzinach 15.00-19.00! Nie możesz przegapić takiej okazji!

A już o godzinie 17 podczas trwania bazaru będziesz miał możliwość uczestnictwa w wykładzie pt. „Zalety spożywania nieprzetworzonej żywności”. Będzie on wygłoszony przez organizatorkę wielu warsztatów dotyczących zdrowego odżywiania- Alani Satori. W swoich wykładach łączy zdrowy styl odżywiania z psychologią, filozofią i duchowością. 

Hipokrates napisał: ,,niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo twoim pożywieniem”. Niestety we współczesnych czasach dzieje się zupełnie na odwrót. Jedzenie pełne substancji uzależniających i konserwantów staje się przyczyną wielu chorób, otyłości i depresji. Z drugiej strony coraz więcej osób staje się świadomych tego jak jedzenie wpływa na nasz organizm. Coraz więcej osób interesuje się zdrowym stylem odżywiania, a powiedzenie ,,jesteś tym co jesz? staje się coraz bardziej popularne.
Czy poprzez zmiany nawyków żywieniowych jesteśmy w stanie wpłynąć na nasze zdrowie i samopoczucie?
W jaki sposób możemy skomponować dietę, która będzie korzystna dla naszego zdrowia i samopoczucia?
Jakie mogą być ekologiczne, ekonomiczne oraz zdrowotne efekty wspierania organicznych i lokalnych gospodarstw?
Podczas wykładu ,,Zalety spożywania nieprzetworzonej żywności? spróbujemy odpowiedzieć na te pytania. Porozmawiamy o tym w jaki sposób nasz organizm reaguje na pożywienie oraz przedstawimy przykłady osób, które dzięki zmianie sposobu odżywiania wyleczyły się z wielu chorób i zmieniły swoje życie.

Wstęp wolny!


Masz ograniczony dostęp do świeżych, wiejskich produktów, owoców i warzyw?
Wszelkie rynki i targi otwarte są tylko w godzinach Twojej pracy więc nie masz kiedy zrobić zakupów? 
Chcesz wiedzieć skąd pochodzi jedzenie, które nakładasz na talerze swoich bliskich?

Już teraz, na Bazarze BoZeWsi będziesz miał taką możliwość! Tylko u nas zakupisz produkty bezpośrednio od rolnika w bardzo atrakcyjnych cenach!

bazar_BoZeWsi_1

Targ będzie odbywał cyklicznie się co dwa tygodnie w Domu Zarazy w Gdańsku Oliwie, ul. Stary Rynek Oliwski 15 (wejście od ul. Cystersów).

Najbliższy już w piątek 01.02.2013 w godzinach 15.00-19.00! Nie możesz przegapić takiej okazji!

A już o godzinie 17 podczas trwania bazaru będziesz miał możliwość uczestnictwa w wykładzie pt. "Zalety spożywania nieprzetworzonej żywności". Będzie on wygłoszony przez organizatorkę wielu warsztatów dotyczących zdrowego odżywiania- Alani Satori. W swoich wykładach łączy zdrowy styl odżywiania z psychologią, filozofią i duchowością. 

Hipokrates napisał: ,,niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo twoim pożywieniem". Niestety we współczesnych czasach dzieje się zupełnie na odwrót. Jedzenie pełne substancji uzależniających i konserwantów staje się przyczyną wielu chorób, otyłości i depresji. Z drugiej strony coraz więcej osób staje się świadomych tego jak jedzenie wpływa na nasz organizm. Coraz więcej osób interesuje się zdrowym stylem odżywiania, a powiedzenie ,,jesteś tym co jesz? staje się coraz bardziej popularne.
Czy poprzez zmiany nawyków żywieniowych jesteśmy w stanie wpłynąć na nasze zdrowie i samopoczucie?
W jaki sposób możemy skomponować dietę, która będzie korzystna dla naszego zdrowia i samopoczucia?
Jakie mogą być ekologiczne, ekonomiczne oraz zdrowotne efekty wspierania organicznych i lokalnych gospodarstw?
Podczas wykładu ,,Zalety spożywania nieprzetworzonej żywności? spróbujemy odpowiedzieć na te pytania. Porozmawiamy o tym w jaki sposób nasz organizm reaguje na pożywienie oraz przedstawimy przykłady osób, które dzięki zmianie sposobu odżywiania wyleczyły się z wielu chorób i zmieniły swoje życie.

Wstęp wolny!


|

Masz ograniczony dostęp do świeżych, wiejskich produktów, owoców i warzyw?
Wszelkie rynki i targi otwarte są tylko w godzinach Twojej pracy więc nie masz kiedy zrobić zakupów? 
Chcesz wiedzieć skąd pochodzi jedzenie, które nakładasz na talerze swoich bliskich?

Już teraz, na Bazarze BoZeWsi będziesz miał taką możliwość! Tylko u nas zakupisz produkty bezpośrednio od rolnika w bardzo atrakcyjnych cenach!

bazar_BoZeWsi_1

Targ będzie odbywał cyklicznie się co dwa tygodnie w Domu Zarazy w Gdańsku Oliwie, ul. Stary Rynek Oliwski 15 (wejście od ul. Cystersów).

Najbliższy już w piątek 01.02.2013 w godzinach 15.00-19.00! Nie możesz przegapić takiej okazji!

A już o godzinie 17 podczas trwania bazaru będziesz miał możliwość uczestnictwa w wykładzie pt. "Zalety spożywania nieprzetworzonej żywności". Będzie on wygłoszony przez organizatorkę wielu warsztatów dotyczących zdrowego odżywiania- Alani Satori. W swoich wykładach łączy zdrowy styl odżywiania z psychologią, filozofią i duchowością. 

Hipokrates napisał: ,,niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo twoim pożywieniem". Niestety we współczesnych czasach dzieje się zupełnie na odwrót. Jedzenie pełne substancji uzależniających i konserwantów staje się przyczyną wielu chorób, otyłości i depresji. Z drugiej strony coraz więcej osób staje się świadomych tego jak jedzenie wpływa na nasz organizm. Coraz więcej osób interesuje się zdrowym stylem odżywiania, a powiedzenie ,,jesteś tym co jesz? staje się coraz bardziej popularne.
Czy poprzez zmiany nawyków żywieniowych jesteśmy w stanie wpłynąć na nasze zdrowie i samopoczucie?
W jaki sposób możemy skomponować dietę, która będzie korzystna dla naszego zdrowia i samopoczucia?
Jakie mogą być ekologiczne, ekonomiczne oraz zdrowotne efekty wspierania organicznych i lokalnych gospodarstw?
Podczas wykładu ,,Zalety spożywania nieprzetworzonej żywności? spróbujemy odpowiedzieć na te pytania. Porozmawiamy o tym w jaki sposób nasz organizm reaguje na pożywienie oraz przedstawimy przykłady osób, które dzięki zmianie sposobu odżywiania wyleczyły się z wielu chorób i zmieniły swoje życie.

Wstęp wolny!


Udostępnij facebook twitter Whatsapp Drukuj Wyślij emailem

Masz ograniczony dostęp do świeżych, wiejskich produktów, owoców i warzyw?
Wszelkie rynki i targi otwarte są tylko w godzinach Twojej pracy więc nie masz kiedy zrobić zakupów? 
Chcesz wiedzieć skąd pochodzi jedzenie, które nakładasz na talerze swoich bliskich?

Już teraz, na Bazarze BoZeWsi będziesz miał taką możliwość! Tylko u nas zakupisz produkty bezpośrednio od rolnika w bardzo atrakcyjnych cenach!

bazar_BoZeWsi_1

Targ będzie odbywał cyklicznie się co dwa tygodnie w Domu Zarazy w Gdańsku Oliwie, ul. Stary Rynek Oliwski 15 (wejście od ul. Cystersów).

Najbliższy już w piątek 01.02.2013 w godzinach 15.00-19.00! Nie możesz przegapić takiej okazji!

A już o godzinie 17 podczas trwania bazaru będziesz miał możliwość uczestnictwa w wykładzie pt. „Zalety spożywania nieprzetworzonej żywności”. Będzie on wygłoszony przez organizatorkę wielu warsztatów dotyczących zdrowego odżywiania- Alani Satori. W swoich wykładach łączy zdrowy styl odżywiania z psychologią, filozofią i duchowością. 

Hipokrates napisał: ,,niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo twoim pożywieniem”. Niestety we współczesnych czasach dzieje się zupełnie na odwrót. Jedzenie pełne substancji uzależniających i konserwantów staje się przyczyną wielu chorób, otyłości i depresji. Z drugiej strony coraz więcej osób staje się świadomych tego jak jedzenie wpływa na nasz organizm. Coraz więcej osób interesuje się zdrowym stylem odżywiania, a powiedzenie ,,jesteś tym co jesz? staje się coraz bardziej popularne.
Czy poprzez zmiany nawyków żywieniowych jesteśmy w stanie wpłynąć na nasze zdrowie i samopoczucie?
W jaki sposób możemy skomponować dietę, która będzie korzystna dla naszego zdrowia i samopoczucia?
Jakie mogą być ekologiczne, ekonomiczne oraz zdrowotne efekty wspierania organicznych i lokalnych gospodarstw?
Podczas wykładu ,,Zalety spożywania nieprzetworzonej żywności? spróbujemy odpowiedzieć na te pytania. Porozmawiamy o tym w jaki sposób nasz organizm reaguje na pożywienie oraz przedstawimy przykłady osób, które dzięki zmianie sposobu odżywiania wyleczyły się z wielu chorób i zmieniły swoje życie.

Wstęp wolny!